Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Måndag igen…

with 6 comments

Tiden går fort, nu är det måndag igen och den har snart också gått – i alla fall när jag skriver det här. Känner att jag fått en hel del gjort. Fick en affärsidé i huvudet och har snickrat på en webbplats för mitt lilla företag under dagen. Det har gått över förväntan, är riktigt nöjd med mig själv även om jag ibland tappar tron – höll jag på att säga och skrev det.

SDC10424 Tro är alltid viktig när det gäller personlig utveckling, man måste tro på det man gör eller vill göra annars blir det svårt. Och nu har jag bestämt mig för att jag tror på det här, verkligen! Även hunnit med att boka biljetter till och från Sundsvall/Härnösand. Ska skriva artiklar som eventuellt kan vara underlag till en bok tillsammans med två trevliga människor varav den ena bor på Alnö utanför Sundsvall och den andra i Härnösand.

Tänkte passa på att besöka bror och svägerska som bygger sommarhus på Alnö och ett stycke faster i Sundsvall. Därför blev det en kombination av flyg och tåg. Märkligt nog går det inga flyg mellan Sundsvall och Göteborg eller tvärtom under helgerna. Konstigt. Däremot gick det utmärkt att boka internetförbindelse på tåget, innebär att jag i den bästa av världar kan jobba lite på vägen ner.

Här även ett annat projekt på gång med en annan trevlig och duktig person. Här talar vi bok. Den har också börjat mogna till sig i skallen så jag ska ta och skicka iväg ett livstecken under morgondagen. Det finns kopplingar mellan de här olika projekten som är bra för mig. Det jag skriver i det ena kan användas i det andra och tvärt om, inom vissa gränser. Skulle ju vara roligt om drömmen om en bok gick i uppfyllelse någon gång. Den eventuella boken kommer att handla om organisationer, fast jag drömmer om att skriva något annat också. Idéerna om detta har också börjat hamna på pränt under semestern.

Har också en DVD som jag ska återbörda till Skånskan. Jag har en otrolig talang för att glömma sker och ting. Får se hur jag ska leverera den, eventuellt ett besök kanske.

Nu ska jag fimpa av PCn och ta och krypa i säng, fortsätta med deckaren jag håller på med.

Written by tankemosaik

2009/07/27 den 22:38

Publicerat i empowerment, livet

Tagged with , , ,

6 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Spännande, spännande – följer dina boktankar med stort stort intresse!! Du har en fantastisk hjärna – (i den skulle man vilja titta in och kopiera hårddisken). Önskar andra exet av boken – signerat. Första skall så klart gå till Kent.
  Bry dig inte om skånskan – hon är inte hemma på någon dag sägs det. Ut och resa – när bär det iväg?

  "Skånskan"

  2009/07/28 at 08:20

 2. Ok då tar vi Austalia någon annan dag i veckan. Sundsvall/Härnösand åker onsdag em nästa vecka, åter lördag.
  Kram

  Tankemosaik

  2009/07/28 at 09:22

 3. Jag blir glad och nyfiken när jag läser detta! Jag önskar ju då självklart det 3:dje ex. av boken.

  Kan också se ”bilden” i bilden. Vägen/spången ligger rak, även om den är smal, framför dig! Kliv bara upp på spången och börja GÅ!

  Om allt och...

  2009/07/28 at 10:23

  • Underbart att ex två och tre redan är tingat!

   Japp, har tagit sikte och försöker hålla mig på spången. Kanske man får se dig på en spång i närheten 😉

   Tankemosaik

   2009/07/28 at 13:37

   • Jag kommer, jag kommer!

    Om allt och...

    2009/07/28 at 18:13

 4. Svar till ”Om allt och…”
  Helt OK – du kan få 3:e exet av best sellern.
  Don´t even think of nr 2 för det skall jag ha!
  ……..

  "Skånskan"

  2009/07/30 at 20:44


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: