Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

En dag i Malmö…

leave a comment »

SDC10913 Idag har vi gått runt i Malmö och varit på ställen vi inte varit på tidigare. Till exempel köpcentrumet Entré som är som köpcentrum i största allmänhet. Men det var en liten del av dagens promenad. Här stötte vi på en riktigt tigge-anka. Till en början var hon väldigt intresserad av oss men när hon insåg att vi inte hade med oss något ank-käk som simmade hon raskt åt ett annat håll, totalt ointresserad av oss.

SDC10839 Det finns många vackra fontäner i staden, det har vi konstaterat tidigare. Men det finns också fontäner som, vid en närmre betraktelse är väldigt konstiga, nästan ångestframkallande. Ta den här till exempel där det sprutar vatten ur nästa, öron och ögon. Scary!

SDC10833 Upptäckte att jag gjorde några fynd i Gällstad i förrgår. Köpte två Levis-tshirt, den ena för 150 och den andra för 160 spänn. Här kostar de 365. Nu ska vi ta en sväng till festivalen som är i Möllevången.

Till höger, två andra käcka ankor som vi sprang på vid en blomsteraffär. Definitivt inga tigge-ankor!

Written by tankemosaik

2009/07/24 den 18:44

Publicerat i semester, sommar

Tagged with , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: