Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

De dödas bok…

leave a comment »

fingeravtryck Nu har jag gjort ett inledande test av ‘De dödas bok’ (se inlägget innan det här). Den väger ca 610 gram, 418 sidor lång, håller sig välbalanserat i handen när man ligger ner.  Kort sagt, bokens fysiska egenskaper är strålande för sängläsning.

Den inleds med ett, som jag tycker, väldigt obehagligt brutalt mord. Inte som i det inlägg jag skrev tidigare i våras om en annan deckare. Utan riktigt svårt-att-somna-efter-att-ha-läst obehagligt. Jag har kollat och man kan faktiskt hoppa direkt till sidan 17 och skippa inledningen. Funkar alldeles utmärk. I övrigt är den skitbra, bra personskildringar och att den utspelas i Italien, det är ju bara ett plus!

Written by tankemosaik

2009/07/21 den 21:10

Publicerat i Diverse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: