Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Bloggning…

with one comment

SDC10505_redigerad-1Läser ett inlägg i Tommy k Johanssons blogg. Ett inlägg om hur man får fler besökare på sin blogg. Det handlar om hur bloggen blir ‘känd’ för sökmotorer och andra tjänster som samlar information om bloggar.

Inser efter en stunds läsande och mekkande att wordpress, där den här bloggen finns, har automatiserade funktioner för att t.ex. google och andra sökmotorer vet att den finns. Jag får träffar i google när jag söker på något jag skrivit.

Knuff är en svensk sajt som samlar information om svenska bloggar. Den kände jag inte till tidigare och den kände inte till den här bloggen. Ska jobba lite på att få med Tankemosaik och Öst och Väst på knuff.

För att komma med på bloggkartan.se ska man skriva ett inlägg och länka till dem, och det gör jag här. På bloggkartan kan man se bloggarna utlagda på en karta över Sverige. Mölndal har en liten plupp i grön färg. Just grönt kan man inte se vad det innebär, däremot blått, gult, orange och rött, men inte grönt. Verkar som om i bloggkartan.se inte har någon registrerad blogg i Mölndal. Det ska vi ändra på 😉

Det finns också lite annat man kan göra men det får vänta till lite senare. Nu känner jag ett starkt behov av en kopp kaffe.

Written by tankemosaik

2009/07/19 den 10:52

Publicerat i bloggning, internet

Tagged with ,

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Det där låter jättebra. Peta gärna in den där Anmajas blogg också när du ändå håller på. 😉 Det verkar som om jag kommer att få dras med Lussekatt-inloggningen nu när jag skriver… Får kolla upp det vid tillfälle, men nu har jag ett specialuppdrag, jag ska köra bil till Göteborg i morgon. Kanske vi ses?
    Anna

    lussekatt

    2009/07/19 at 15:39


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: