Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Världens äldsta mamma…

with 2 comments

Det är lätt att tycka om andra. Förvånansvärt lätt. Ju lättare det är desto mer brukar jag fundera över varför jag tycker det jag tycker. Det berättar mycket om mig själv, lär mig mer hela tiden.

När jag läste om kvinnan som fick barn vid 67 års ålder tyckte jag synd om barnen. Jag tyckte synd om dem för att de kanske skulle mista sin mamma innan de blev vuxna. Hur det än är så ökar sannolikheten för att vi ska dö med åldern.

Läser i Aftonbladet att nu har Carmen Bousada avlidit i cancer – länk här.
Jag tycker fortfarande det är viktigt att det finns åldersgränser för konstgjord befruktning. Annan länkt här.

Written by tankemosaik

2009/07/16 den 00:15

Publicerat i livet, tankar

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Visst är det lätt att tycka om andra (kan uppfattas på olika sätt) och jag tycker om er och mig själv och Lussebullen tex. 😉 Sen kan jag tycka om eller inte tycka om att det går att få barn på konstlad väg när man är så gammal. Jag blir trött bara jag tänker på det. Jag tror att jag inte tycker om det.
  Strålande sol och underbar fjärde dag.
  Anna

  Anmaja & Lussebullen

  2009/07/16 at 10:19

 2. Alltså jag vet inte, kanske är jag inskränkt i mitt tänkande och kankse måste jag fundera på vad det är som gör att jag tycker som jag tycker, men det finns ju en viss ”ordning” trots allt. Att man ibland måste hjälpa naturen på traven kan jag ha full förståelse för. Men vår(kvinnors)förmåga att bli gravida minskar ju äldre vi blir av någon, säkert genomtänkt, anledning. Varför männens förmåga att befrukta inte minskar i samma takt finns säkert en genomtänkt anledning till också. Jag kan tänka att är det den fördelen de har så låt dom ha den 😉 (jag hoppas ni hör fnisset!)

  Om allt och...

  2009/07/16 at 21:52


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: