Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Regn och träning…

leave a comment »

Ikväll skulle jag instruera både BodyPump och BodyStep. Antalet kunder som tränat har varit väldigt varierande i sommarvärmen. När jag kom till gymmet så var BodyPumpen fullbokad och BodySteppen hade väldigt få deltagare, så få att Sylvia ställt in klassen. Rätt så skönt, om jag ska vara helt ärlig – och det ska man (=jag) ibland, i alla fall.

SDC10220

Hur som helst, det ramlade in några kunder som inte hade bokat sig på klassen och det gjorde att de gröna vikterna på 2,5 Kg tog slut och step bräderna klarade sig precis.

Har valt en pedagogisk linje idag. På bilden ser du svarta på 5 Kg, gröna på 2,5 Kg och röda på 1,25 Kg. Vilka var det nu som tog slut? (De stora svarta på 10 Kg är inte med på bild – bara för att förtydliga).

SDC10228

Träningslokalen har inte fattat att det är svalt ute idag. Den är lika varm, om inte varmare, som när högtrycket låg på för fullt. Jag har tjatat mig till en Carloa-fläkt och den var underbart skön idag. Tjugofem personer som tränar för fullt i en redan varm träningslokal. Då behöver jag en Carola-fläkt för att överleva.

SDC10246

Till klassen efter blev det totalt soptomt. Inställd gå grund av för få deltagare. Men, så läser jag på bloggen ‘Om allt och ingenting…’ att K hoppar in och räddar klasser med få deltagare! Eftersom jag känner K så spred sig ett listigt leende över hela ansiktet. Vänta bara till nästa vecka!

SDC10235

Funderade på att träna lite Kettelbells men bestämde mig raskt för att gå och duscha och koppla av istället. Jag har ju ändå semester och kettelbellsarna (eller vad det nu kan heta i pluralis) kommer inte att springa iväg. Misstänker att nästan ingen orkar lyfta på dem överhuvudtaget så här på sommaren…

Written by tankemosaik

2009/07/09 den 23:12

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: