Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Det ljuva livet…

with 3 comments

Nu lever jag det ljuva livet framför datorn. Har en tid känt att jag bara behöver köpa något elektriskt (samlingsbegrepp för elektriskt, elektroniskt mm). Tågade köplysten in på Media Markt, avverkade nedervåningen utan att hitta något. Skuttade hoppfull upp på övervåningen för att systematiskt avverka de 3000 kvadratmetrarna. Längst inne i ett hörn hittade jag den. Hörde hur den ropade mitt namn. En blå fyrkantig kartong, inte så stor, alldeles lagom.

P7062441

USB-fläkten med mjuka fläktvingar. Nu lever jag det ljuva livet framför datorn. Den är ansluten till ett av USB-uttagen och sprider en milt kylande luftström över mig när jag sitter och surfar runt.
Och jag blir glad 🙂

Observera den romantiskt dimmiga bilden!

Written by tankemosaik

2009/07/06 den 21:07

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Den är ju inte bara snygg, det är ju en absolut nödvändighet också! 🙂

  Kristin

  2009/07/06 at 21:21

 2. Jag har en sådan!!!!! Har fått den av en av mina allra bästa vänner!!! Man kan inte leva utan en sådan! De senaste två veckorna har den vispat runt för fullt. Liten är den och snygg är den och enormt effektiv.
  I brist på riktig AC så är den outstanding.

  Måsen

  2009/07/07 at 14:20


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: