Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Hemkomna…

with 2 comments

Nu har vi kommit hem efter fyra intensiva dagar på Öland och i Kalmar. Ett fantastiskt Öland, ett överraskande Kalmar och ett roligt möte med Anna som bloggar på Annmajas blogg. Tänk vilka krusiduller i livet Internet kan erbjuda om man tar chansen. (Krusiduller är för mig ett väldigt positivt ord, lite extra i livet – livets krusiduller – kanske namnet på min nästa blogg??).

Anna har bloggat om Kalmar så vi blev riktigt nyfiken på att hitta dit och kolla in sta’n och träffa Anna. Kanonroligt! Mer om detta kommer att dyka upp här på bloggen…

Nu är jag hemma med femhundrafyrtionågonting bilder som jag funderar vad jag ska göra med. Om tio procent är bra så är det femtiofyranågonting bilder som jag vill göra något med, och det kräver ju lite tankeförmåga (Kristin – jag vet vad du tänker nu – hmm…).

P6282010

En bit av en mur på ett hus. Ett hus som stod någonstans – jag vet var – men kommer inte ihåg namnet. Huset står vid Raukarna på nordvästra Öland. Både huset, muren, blommorna och raukarna satte spår i minnet!

Written by tankemosaik

2009/07/01 den 23:06

Publicerat i glad, semester, sommar

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tror det räcker med lite tankemosaik för att fixa alla de femtiofyranågonting foton du tagit. Jag funderar på varför jag inte tog nåt kort på er? Kul att vi tycker lika om bloggdejtträffen. Att den var bra, rolig och trevlig!
  Skål på er – rosé idag också, efter det dagliga jobbet på landstinget.
  Kram – Anna

  Anmaja

  2009/07/02 at 11:24

 2. Hahahaha :-):-) Ja ja jag får väl ge mig till tåls fast jag inte förstår varför du inte bara sätter igång! Va är problemet? 🙂

  Kristin

  2009/07/02 at 19:13


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: