Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Allt lajnat…

with 3 comments

Allt börjar bli lajnat och klart för avgång. Trädgårdsmästaren och Professorn är på ingång vid tolv-snåret. Trädgårdsmästaren tar över som kattchef i några dagar och det brukar gå alldeles utmärkt. Alfons brukar checka in hos henne så fort vi säger att det är dags för oss att åka. Känns väldigt bra att huset är bemannat när vi är borta och vi har förberett:

P6271792-1

Disktrasan, muntert grön och urvriden!

P6271795

Köket skurat för en stund sedan av Scooba

P6271797

Hallen dammsugen av en av de automatiska dammsugarna

P6271799

Och arbetsrummet av den andra, själv låg jag och läste en deckare (det kallas för tidsoptimering)…

Vi ser verkligen fram mot att få se den del av Sverige som vi är väldigt dåligt uppdaterade på. Resten är vi helt överens med kartboken om hur det ser ut. Mja, förutom norra delarna av Norrland och det är lite konstigt (eller inte) med tanke på att jag kommer från Norrland.

Written by tankemosaik

2009/06/27 den 09:00

Publicerat i semester

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jag blir lite orolig för det här med kartan måste ja säga. Är du helt säker på att Göteborg ligger där du tror så ni hittas hem igen? Jag får väl släppa det och lita på att den där GPS:en vet. För då, när ni är hemma igen, ligger det en liten bok till dig i brevlådan. På onsdag skall jag träffa A, det skall bli spännande!Ha en fantastsk liten tripp så syns vi en annan dag!

  Kristin

  2009/06/27 at 09:59

 2. Tack för din omtanke! Om det kan underlätta så är det inte bara du som är lite orolig. Jag har kört vilse förr, även med GPS. Det är så lätt att slinta och knappa in en annan ort än den man tror… Fast jag hamnade bara 12 mil fel… 😉

  tankemosaik

  2009/06/27 at 10:33

 3. Såå fint det ser ut hemma nu innan ni far iväg på stortripp. Noterade speciellt det nya Yes diskmedlet. Har inte själv något sådant ännu – väntar bara på att min traditionella Yes (den mörkgröna) skall ta slut så att jag kan inhandla ett sådant där som skall vara sååååå skonsamt mot händerna. Funderar på att tappa ut en del av misstag. Sedan är jag ju skitavundsjuk på alla dessa städmojänger såklart. En dag så skall jag också ha en sån!!! Trevlig resa!!!

  Måsen

  2009/06/29 at 13:09


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: