Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Så sant…

with 4 comments

Om man skiter i var man är kan man aldrig åka vilse…

vilse1_17962a

Written by tankemosaik

2009/06/22 den 16:12

Publicerat i tankar

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Hmm, först tyckte jag bara att detta var en kul kommentar till en kul bild. Men vid lite eftertanke så skapar den i alla fall lite tankar i min lilla hjärna. Att åka vilse, ja det kan man ju göra om man har lite halv taskigt lokalsinne, men man kan ju alltid kolla kartan eller fråga någon. Men om man åker vilse i (arbets-)livet, ja då är det inte lika lätt att kolla kartan. Visst kan man alltid fråga någon men får man det svar man vill ha? Kanske inte men man kanske får det man behöver! Men vem är egentligen bäst på att veta var man är. För mig är svaret tydligt, det är bara jag själv som kan hitta rätt eller bestämma mig för om jag skiter i det! Så…är du påväg att åka vilse, hitta din karta eller skit i det 😉

  Kristin

  2009/06/22 at 19:50

  • En tanke jag fick nu när jag läste det du skrivit. Koppling tillbaks till något jag skrev om motivation tidigare… Kan man bara hitta motivation i det nya ‘vilsna’ läget så kan man ju faktiskt skita i vart man är och lära sig något som man har nytta av sedan 🙂
   H

   Tankemosaik

   2009/06/23 at 18:12

 2. Med mitt taskiga lokalsinne så tycker jag att det är en strålande idé med egen karta. Men när jag på riktigt praktiserat ”jag skiter i det, det kommer nog gå bra ändå” principen så har det hänt att jag hamnat många mil fel. Har iallafall alltid hamnat rätt till slut så man kan nog skita i det – rätt kommer man alltid, frågan är vart.

  Lavendel

  2009/06/22 at 20:48

 3. Ja det var så sant som det där stod skrivet! Jess! 😉
  A

  Anmaja

  2009/06/23 at 16:54


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: