Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Avnjutit…

with one comment

Idag har jag avnjutit en migrän. Började känna på den före fruksot för att sedan få full effekt efter. Passar väldigt bra eftersom vädret är strålande och har mycket på jobbet. Säkert därför den gör sig hemastadd just i dag. Numera har jag bara ett par tre migränattacker per år och det är ju inga som helst problem att klara av. Får det oftast i maj-juni eller november-december vilket enligt migränkliniken är rätt så vanliga migränmånader enligt statistiken. Känns ju skönt att i alla fall passa in i någon statistik.

cows-migraine

Håller på planera vår lilla fyradagarsutflykt som ska gå till Öland och Kalmar. Tror att allt har fallit på plats. Hus och kattvakter installeras samma dag vi åker och sedan flyger de till Luleå när vi kommer tillbaks. Vet inte om det är vistelsen här som gör att men önskar sig till Luleå efter fyra dagar. Själv har jag aldrig önskat mig till just Luleå men vem vet, en vacker dag så…

map_lulea

Written by tankemosaik

2009/06/22 den 16:10

Publicerat i semester

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Att avnjuta en liten migrän avundas jag inte. 😦 Jag har väldigt sällan ont i skallen, oftast bara i samband med allergisnoranfall. Fast jag hade en dj*kla skallevärk för ett par år sen, en sommar då en mycket god vän dog. Jag tror det var ‘spänningshuvudvärk’. Det är inget jag vill ha tillbaka. Hoppas inte det för din del heller.

    Kul med en liten sem-tripp till Öland och sommarsolen som jag hoppas lyser hela sommaren här!

    Anna

    Anmaja

    2009/06/23 at 16:52


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: