Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

En smart ko…

with 4 comments

ScreenHunter_01 Jun. 14 21.31…eller glöm inte mjölken!

Hittade en webbplats som jag behöver, ‘Remember the Milk’. Ett ställe där man kan lägga upp alla olika typer av kom-ihåg-grejer och planering. Det går att mejla in också. När man registrat sig så får man en mailadress som går rakt in till ens egen lilla kossa.

Man sedan kolla vad man skulle komma ihåg från vilken internetansluten dator som helst eller varför inte wappa från mobilen – fast det sista gillar jag inte. För pluttigt för min del. Men vad vet jag, snart kanske jag wappar för fullt när jag står på ICA Maxi och ska handla och inte kommer ihåg vad jag skulle ha.

Men jag måste ju först komma ihåg att lägga in det i ‘Remember the Milk’…

Written by tankemosaik

2009/06/14 den 20:38

Publicerat i internet

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Den där sidan måste jag utforska, tack för tipset!
  A

  Anmaja & Lussebullen

  2009/06/14 at 21:23

  • Vid närmare eftertanke hade jag redan registrerat mig där! Minnet är visst inte så bra. *hmm* Tyckte det var konstigt att det kom upp meddelande att det namn jag skrev in redan var upptaget. Mitt eget privata, ovanliga, namn. Det var ju inte konstigt då jag redan varit där…
   Anna

   Anmaja

   2009/06/16 at 16:01

   • Skönt att höra att jag inte är ensam med mitt minne. Håller på att läsa en bok som heter…. (nu fick jag ta en paus för att springa och kolla…)
    ‘Välkommen till din hjärna’ – lite populärvetenskapligt skriven om hur hjärnan fungerar eller inte fungerar. Budskapet är att man inte kan lite på den – hjärnan. Men det är inget att oroa sig för, evolution under årtusenden har kommit fram till att det är bäst så… 🙂

    tankemosaik

    2009/06/16 at 20:31


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: