Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Geléböna…

with 2 comments

Jag har blivit lycklig ägare till en JellyBean! BusNasse hade varit ute och shoppat lite presenter till mig när jag fyllde år. En grön korg att ha trädgårdsrens i och ett avlångt paket, noggrant inslaget i papper som skapar glädje. Öppande paketet och vad hittar jag? Ja, det undrade jag också…

P6051635

Efter att ha vänt och vridit på den gissade jag att det var någon slags prydnadsgrej för trädgården. Bättre upp! Det var en praktisk självbevattnare från JellyBean. Ny har jag stoppat ner den i vår kruka som står utanför ytterdörren. Ser riktigt spännande ut, eller hur…

P6051631

Observera! Solig solcellsbeslysning som just nu står parkerad intill krukan… 🙂
(Tyvärr slutsåld i Kalmar 😦  )

Written by tankemosaik

2009/06/05 den 20:47

Publicerat i trädgård

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Så piggt och käckt det ser ut – har inte sett den lilla självvattnande mackapären ute i det fria förut. Hoppas det funkar annars får man reklamera.

  Besökte IKEA idag solcellslampor fanns det – så många att jag inte köpte någon. Konstigt när dom nästan är slut då vill jag köpa direkt annars väntar jag. Väntar förmodligen för länge och då är dom slut…

  Just nu har jag blivit en stor svart fräck ikea vas mindre. Var uppe på vinden skulle ta ner några flyttkartonger till dottern (tomma) kastade ner dom för trappan, kartongen studsar och river med sig den jättestora vasen ,säkert dryga metern hög. Bang, trasig, bara att slänga. Skönt att rensa ut men den var ju nästan ny. Ibland blir det liksom bara fel.

  Magnolian

  2009/06/05 at 21:21

 2. Vilken snygg självbevattnare! Men funkar den verkligen? Jag fyllde en gång en PET-flaska med vatten och ställde ner i krukan, men allt vatten rann ner direkt. Jorden var inte helt torr innan, jag hade vattnat, skulle resa bort och hade läst att detta skulle funka. Men inte för mig. Vad gjorde jag för fel?

  En ”solig” vill jag ju också haaa. Så fin, rund och go.

  Trevlig Nationaldag! Fast jag vill fortfarande säga svenskaflaggansdag. Det har det alltid varit och syrran fyller år. Ska ringa och sjunga nu.

  Anmaja

  Anmaja & Lussebullen

  2009/06/06 at 08:50


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: