Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Bokhyllemosaik…

with one comment

P5241483Tänkte jag skulle bjuda på några delar av bokhyllan. Närmare bestämt den övre vänstra delen. Får se om det blir en följetång. Eventuellt kommer den nedre högra delen att figurera här lite längre fram, vem vet. Bokhyllan rör på sig, kanske inte själva hyllan men innehållet. När det blir lite för mycket så flyttar jag över till en annan bokylla, inne i sovrummet eller i vardagsrummet. När det blir för mycket överallt då flyttas deckarna över till Wanja och annat slängs.

Om man bara tittar till titlarna då är min favvistitel ‘Skriva hop sig. Om att uppfinna sig själv‘. Räcker nästan att läsa titeln så får jag en kick! Den matchas av boken ‘Queer Counselling and Narrative Practice‘ som handlar om betydelsen av hur vi berätt om våra liv, och vad som händer när vi skapar om berättelserna, eller om-berättar från ett annat perspektiv.P5241484-1

‘Stråk av rött’ har jag inte orkat börja läsa än. Läser deckare när jag lagt mig. ‘Stråk av rött’ ska jag nog ta och lägga på vågen. Tror att det nästan handlar om ett kilo bok. Sanningen att säga så svor jag lite när jag öppnade bokpaketet från Bokus och tänkte att jag borde kräva viktdelklarering av böckerna innan jag köper dem. Hatar tunga böcker i sängen, får nästan kramp i armarna när jag ska hålla upp dem. (Dagens gnäll).

Håller just nu på med en halvtkilosdeckare, riktigt bra. Återkommer med lite mer info om den, tror jag…
P5241487

 

 

 

 

 

P5241484

Written by tankemosaik

2009/05/24 den 17:56

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Kul idé att visa bokhyllan. Ser några jag känner igen där. Bla ‘Flyga drake’ som jag lyssnade på i somras och Stieg Larssons alla tre sträcklyssnade jag på sommaren innan förra. Tyckte jättebra om alla.
    Helgen är slut, ny vecka kommer, som alltid.
    Anna

    Anmaja & Lussebullen

    2009/05/24 at 22:38


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: