Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Hata taggar…

leave a comment »

P5171364Det ligger i tiden eller i mitt sinne att jag ska älska naturen och allt som är grönt. Har försökt men måste erkänna att jag inte klarar av det. Just nu så bara hatar jag några gröna element i naturen. De kommer från grannens tomt och invaderar oss  med långa revor och tjocka stammar. Har försökt hålla mig neutral men från och med idag är det krig som gäller. Krig mellan mig och mördarbjörnbären! De ska dö, döden dö! Jag har bestämt mig.

Iförd låga byxor (jeans), strumpor som jag försökte dra upp till ljumskarna (funderade ett tag på stödstrumporna som jag använder när jag flyger långt…), tjocka skor, långärmad tröja, över detta en hoodtröja, på händerna tjocka trädgårdshandskar och i en sekatör i högsta hugg. Rustad för krig gick jag ner till den sektor av tomten som är invaderad av mördarbjörnbär. Klippte och slet ner en hotfull gruppering av de taggiga sakerna och kände mig som jag var intängd i en bastu.

Jag har sekatörat, slitit, dragit, blivit riven, blött, svurit, buntat ihop och burit. Nu finns det nästan inga mördarbjörnbär kvar, bara några. I morgon ska jag överge mitt ekologiska tänkande och köpa biologiska-kemiska vapen. Här ska sprejas med ogräsättika och Round Up. De ska bort, tagg för tagg. Kriget har börjat…

Written by tankemosaik

2009/05/17 den 18:35

Publicerat i trädgård

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: