Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Andas tröttluft…

with 2 comments

 

P5091097

Måste ha andats tröttluft, har inte fått speciellt mycket gjort idag. Nästan ingenting om jag ska vara ärlig. I och för sig har jag läst några sidor om Mma Ramotswe – Damernas detektivbyrå, bok nummer åtta. Jag har tidigare läst de andra sju, känns bra att falla tillbaks på en dag som den här.

Har tagit lite kort på rododendron, gullvivor, Alfons i vila, Monstret mm. Sedan åkte vi iväg till Freeport i Kungsbacka. Tänkte köpa lite kläder, blev absolut inga kläder köpta däremot en flaska Coke Zero. Efter Freeport hamnade vi på Elgiganten, testade en skön massagedyna. Plantagen stod sedan på tur. Kan bara säga, handlade ingenting. Funderade ett tag på en gaständare till ljusen men lade rätt så snabbt ner tanken på köp.

På vägen hem skulle vi egentligen stanna på Maxi och handla. När vi närmade oss började vi gäspa så det var lika bra att åka vidare, hem. Måste vara något i väderomslaget som gör mig helt handlingsförlamad. Har nu insett att kylen är misstänkt tom. Nu ska vi ta och ta oss i kragen och åka till Maxi för att fylla på matförrådet, förutsatt att vi inte somnar innan vi kommer ut till bilen…

Written by tankemosaik

2009/05/10 den 16:57

Publicerat i tankar

Tagged with , , ,

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Fel sida! Här finns piggelinluften. Sitter just på tåget från Stockholm mot Kalmar igen och jag är både pigg, glad och handlingskraftig. Massagedyna? Du menar spikmatta kanske? 😉
  Anmaja

  Anmaja

  2009/05/12 at 14:55

 2. Ska genast kvista över till Kalmar!
  Vi pratar elektrisk massage rygg-dyna – jätteskön!

  Tankemosaik

  2009/05/13 at 20:28


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: