Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Star Trek…

leave a comment »

Vilken kväll!
Gled in ensam tillsammans med några hundra andra. Sjönk ner i fåtöljen längst ut till vänster på rad 21 i Bergakungens salong 1. Måste vara Sveriges bästa biograf! Salongen fullsatt och alla väntade på det som skulle komma efter reklamen och alla trailers: Star Trek!

STAR TREKJapp! En ny Star Trek film har haft premiär i veckan. Vilken höjdpunkt, vilken lycka och vilken film! Det var ett tag sedan jag njöt så fullständigt av en film, ca två timmar tillsammans med U.S.S. Enterprise och hennes besättning. Det här är den elfte långfilmen och den förflyttar oss tillbaks till när James T Kirk, Spock, Uhura, Scotty m.fl. träffades på rymdakademin och deras första äventyr i rymden.

STAR TREKKostymerna stämmer väldigt väl med sextiotalsserien, scenografi och teknik är givetvis annorlunda men U.S.S Enterprise är likt det original som jag såg som barn på TV. Ett stänk av nostalgi sökte sig också in i spänningen. Häftigt var det när Leonard Nimrod dök upp som den gamle Spock.

Gå och se den!
Live long and prosper!

DNs recension

Written by tankemosaik

2009/05/09 den 23:07

Publicerat i glad

Tagged with , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: