Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Allergisk…

with 2 comments

Vilken underbar helg för allergier. Om jag vore en pollenallergi skulle jag festa riktigt ordentligt den här helgen. Och vad vet jag, det kanske de gör – pollenallergierna. Sitter i sina solstolar med fräcka solglasögon. Smuttar på lite pärlande vitt vin och njuter…

Snuvig som en förkyld elefant, klåda i ögonen och exem. Men vad gör det när Ahlgrens har kommit ut med sommarens succé – Husvagnar. De är lite tydligare och något syrligare i smaken än bilarna. God fruktsmak, något för oss pollenallergiker att friska upp oss med!

p5020957

Written by tankemosaik

2009/05/02 den 15:28

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. He, he, vad kul Du är! Jag blir glad när jag kommer hit och läser och ser på foton! Det gör gott i själen ska jag säga.
  Ahlgrens bilar var en gång en favorit, det skulle säkert husvagnen också ha blivit om jag inte slutat äta sött. Pröva att äta en Marabou mjälkchoklad till vetja!
  Gör Dej en bra måndagskväller!
  Anna

  Anmaja

  2009/05/04 at 12:28

  • Tack!!
   Känner att lite uppmuntran var precis vad jag behövde just nu! En sån här dag när jag helst vill dra en påse över huvudet. Men nu känns det bättre 🙂

   tankemosaik

   2009/05/04 at 19:33


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: