Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Mer Susan Boyle…

with one comment

Jag är så fascinerad över inslaget i Britain So Talanted med Susan Boyle. Du vet inlägget som ligger lite längre ner på sidan, eller klicka här. Jag blir både rörd och berörd varje gång jag ser klippet. Susan gör ett tantigt och lite halvtöntigt intryck i intervjuerna  innan framträdandet. Jag undrar ‘hjälp, vad ska hända, det här blir pinsamt’. Samtidigt som jag känner för henne. Hon berättar att hon brukar sjunga för sin katt Pebbles men har en dröm om att sjunga för en stor publik.

Sedan börjar hon sjunga och då händer något magiskt. Mina förutfattade meningar vänds på en sekund. Jag ser en helt annan människa. Hon berör, Susan Boyle…

Nu finns det ytterligare ett ljudklipp på YouTupe. Hon sjunger på en välgörenhetstillställning 1999. I samband med den gjordes en cd som trycktes i 1000 ex. Lyssna på henne när hon sjunger Cry Me a River. Jag undrar varför inte någon upptäckte henne redan då? Hon sjunger rätt in i hjärtat…

Written by tankemosaik

2009/04/22 den 07:47

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Var och besökte kära föräldrarna igår och vi tittade då på Tankemosaik och Susan på deras dator. Visst är hon helt makalös denna kvinna. Pappa hade läst mycket om henne tidigare. Men nog visst är det så att man inte skall döma någon människa vid första ögonkastet – man vet aldrig vad som döljer sig för enastående talanger. Körde över Tjörn igår och måste bara säga att det var magiskt vackert. Grönskan som börjar explodera, mycket djur ute i hagarna, allt är så skirt och pånyttfött. Föräldrarna har stora ängar av blåsippor runt i kring sig – fantastiskt! Tänker varje år vid denna tid att nu skulle man vara ledig och bara bara njuta innan allt har slagit ut och sommaren har tagit vid.

    Måsen

    2009/04/26 at 10:07


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: