Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Jag börjar undra…

leave a comment »

galen_apaKänner mig som på bilden… Börjar undra om det är något som är fel med VVS-montörer. Vi har fel på en av våra toaletter, den spolar inte. Jag har ringt flera  rörmokare, beskrivit årsmodell och märke på objektet i fråga (toa-stolen) förklarat problemet. De säger ‘jag ringer innan fredag’. Vad händer sedan? Absolut ingenting.  Har lagt ut förfrågan på den här hantverkarwebbplatsen som de gör reklam för på TV. Får inget napp på toa-stolen, däremot på trädgårdsanläggningsarbete. (Lärdom – bättre att ha fel på trädgårdsanläggningen än toan).

Nu har jag bytt strategi. Grannarna håller på att renovera huset. De har en VVS-människa där vissa dagar. Jag har örnkoll på alla bilar som står utanför huset. Så fort jag ser en bil jag inte sett tidigare knallar jag in och frågar om det möjligen är så att det är VVS-människan som är där. Min tanke är helt enkelt att få honom eller henne att gå över gatan och kolla in spolmekanismen på toalettstolen. 

Jag har också pratat med alla hantverkare att de ska säga till VVS-killen/tjejen att han/hon ska gå över gatan och ringa på hos oss. Igår såg jag en vit pickup-liknande bil. Ångade över och fick tag på – VVS-killen! Han lovade komma in och titta i går eftermiddag innan han åkte därifrån. Stannade därför hemma. Kan berätta att inget hände, vips var bilen och han borta. Idag är han där igen, har lovat titta in under förmiddagen. Törs inte ens gå in i duschen, sitter och håller tummarna att han ska komma, samtidigt som jag funderar på en kidnappningsvariant…

Written by tankemosaik

2009/04/09 den 09:26

Publicerat i WhatsUp

Tagged with , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: