Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Vår…

with 3 comments

p4050808I år har jag längtat alldeles våldsamt till våren. Nu är den här och jag är trött som bara den. Skönt vårtrött.

Njuter av allt som växer och spirar i trädgården som så småningom ska få ett facelift.

Fick två penceer av ‘trädgårdsmäsatren’ som har varit uppe och fixat lite i Monstrets trädgård. De ser ut som min barndoms penceer, de som mamma planterade på våren eller försommaren. Vackert djuplila i grundfärgen och gula i mitten. Förundrad blir jag när jag tänker på hur naturen kan få till det…

Written by tankemosaik

2009/04/06 den 17:30

Publicerat i trädgård, trött, vår

Tagged with , ,

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. De där penséerna är verkligen fina! Jag har inte vågat mig på att köpa några än, fast jag vet att de tål kyla rätt bra. Men i påsk måste jag ju ha lite blommor på balkongen så det blir ‘vårligt’ där. Har sett att hyresvärden har satt blommor nere på gården och det är jättefint.
    Anmaja

    Anmaja

    2009/04/08 at 08:32


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: