Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Det börjar bli vår…

with one comment

krokusar-2Idag är det vår i luften. Solen skiner från en blå himmel, lite mattblå men ändå! Alfons var ute i morsen när jag gick. Kände att jag måste hem på luchen och kolla om han var hungrig. Han älskar att ligga i solen så det gick ingen större nöd på honom. Han bara kollade upp lite lojt när kom.

Riktigt skönt att hinna hem en sväng mitt på dagen. Blir ett litet avbrott som gör gott. Tog några bilder av krokusarna som blommar för fullt i rabatten. Visst är det härligt när man ser tecknen på att något är på gång!

krokus

Written by tankemosaik

2009/03/19 den 13:23

Publicerat i trädgård, vår

Tagged with , ,

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Åh vilka fina krokusar. Tror mina ”försvann” när jag fixade till trädgården för något år sedan. Visst har det varit underbart väder idag. Skyndade hem och gick långpromis vid havet och kollade in solnedgången. Nu får man passa på att ta alla möjligheter att njuta av varje stund. Som bäst nu innan den stora värmen kommer. Alfons har bra han som kan njuta av våren nästan så mycket han vill.

    Måsen

    2009/03/19 at 21:56


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: