Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Lite efter…

leave a comment »

Känner att jag är lite efter när det gäller nya tjänster (för mig) som finns på nätet. Har ägnat eftermiddagen och kvällen åt att försöka uppdatera mig kring ‘social bookmarking’ och ‘social networking’. 

Tycker inte att jag riktigt haft tid att sätta mig in i allt nytt som händer på nätet. Det har varit en riktigt rolig dag. Fattar t.ex. inte att jag missat Delicious. Kanonbra sajt för att lägga upp bokmärken på. Kommer åt dem från vilken maskin som helst. Har fyllt på en hel del olika sajter och taggat dem så att jag ska hitta dem. Känner mig rätt så nöjd.

Håller på att fösöka begripa twitter. Inte så mycket att begripa i och för sig. Mikrobloggning. Försöker att se användbarheten, hur skulle jag använda mikrobloggning för att den skulle tillföra något. Forsätter kolla och fundera i morgon. Tänker inte tänka en tanke till i natt. 

Nu är det dags att sova. Monstret har koll på mig och tycker det är hög tid att släcka. Hon kommer nog att drömma om sin trädgård, hon var där idag en liten stund. Kollade, nosade och vandrade runt. Efter en stund så lunkade hon tillbaks i regnet. Nöjd.

Written by tankemosaik

2009/01/25 den 01:19

Publicerat i community, katter, monstret

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: