Tankemosaik’s Blog

Högt och lågt, hit och dit…

Yllenylle…

with 2 comments

Det här är Alfons. Du vet den där kompisen som Monstret tog och flyttade in till. Alfons är ett riktigt tvättäkta yllenylle…

p63000531

Written by tankemosaik

2009/01/20 den 21:38

Publicerat i alfons, katter, monstret

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Vilka underbara foto på världens bästa kissar.
  ”Fjärilen”

  Fjärilen

  2009/01/20 at 21:59

 2. Hej och tack för att Du gillar mina texter och mina foton. Har ett antal trogna läsare så jag förstår att det kanske är lite trevligt att återkomma till min blogg, men just att få det sagt/skrivet på pränt, att nån gillar mina texter, det är fint. *glad*
  Hit kommer jag tillbaka eftersom jag gillar även Dina texter som jag nyss hittat till och så visar Du ju så bra egenskaper genom att prata gott om de söta katterna, Monstret och Alfons. Lussekatt hälsar dem!
  Anmaja

  Anmaja

  2009/01/22 at 12:07


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: